Uskrsni praznici i proljetni odmor učenika od 18. travnja do 26. travnja 2019. godine te nastava počinje 29. travnja 2019. godine.

Zasluženi proljetni praznici su pred vratima. Svim učenicima i djelatnicima škole želimo pregršt odmora, sreće i veselja. Ovom prilikom čestitamo svima nadolazeće blagdane.

 

Uskrs je blagdan koji donosi optimizam, vjeru i svijet zajedništva, ljubavi, razumijevanja i

nade.

Vama i vašim obiteljima želimo sve najbolje za nadolazeće uskrsne blagdane uz obilje radosti i mira.

 

Sretan i blagoslovljen Uskrs

 

 

 

Humanitarna marenda za štićenike centra Slava Raškaj

Jučer, dana 10. travnja 2019., posjetili su nas štićenici centra Slava Raškaj. Ovaj su događaj organizirale naše humanitarke: prof. Ana Gelo i prof. Dunja Ajduković Kaleb. Organizirana je prodaja marende koju su pripremili profesori naše škole.

 

Susret maturanata 6. travnja 2019.

Dana 6. travnja naši su se maturanti pridružili 20. susretu maturanata u Humcu, Međugorju i Mostaru predvođeni profesoricama Anom Gelo i Nedom Križanović. 
Krenuli su s Poljuda u ranim jutarnjim satima i pri dolasku u Humac bili su na misi gdje je misno slavlje predvodio najmlađi hrvatski biskup Petar Palić, a svoje svjedočanstvo je podijelila s njima Blanka Vlašić. 
Zatim su se uputili u Međugorje gdje su imali nekoliko sati slobodnog razgledavanja. Na kraju je uslijedio posjet Mostaru, staroj gradskoj jezgri i povratak doma u večernjim satima.