Sretno maturanti!

Danas, 22.svibnja2019. učenici četvrtog razreda su završili svoje srednjoškolsko obrazovanje.Odlazak svake generacije, koja u školi provede četiri godine svoga života, uvijek je poseban događaj ispunjen ponosom na naše mlade koji kreću u svijet praćeni dobrim željama njihovih dojučerašnjih profesora.

Generaciji 2018./2019. svakako treba čestitati na dostojanstveno proslavljenom posljednjem danu nastave. Maturanti su se pjesmom oprostili od školskih klupa.

Sigurni smo da će im stečena znanja i iskustva, uspomene te iskrena prijateljstva koje nose iz svog “MIOC-a” dati životnu snagu, hrabrost, ustrajnost i postojanost da ostvare sve svoje snove.

Budite svoji i živite život dostojan čovjeka.

Maturanti, sretno!

DUMP Days konferencija

DUMP Udruga mladih programera vas poziva na konferenciju DUMP Days koja će se održati ovaj petak i subotu na FESB-u. Riječ je o konferenciji koja obuhvaća sve aktualne teme iz svijeta programiranja, dizajna, marketinga i IT-ja općenito.

Moći ćete poslušati preko 20 predavanja i sudjelovati na 5 praktičnih radionica, a predavači će se baviti temama poput upravljanja dronovima i kriptovalutama. Osim toga ćete moći i prošetati izložbenim prostorima Rimac Automobila, Ericsson Nikole Tesle i ostalih tvrtki koje će vam dočarati svoju radnu atmosferu. Tvrtke su svake godine sve kreativnije, pa tako VR, sumo borbe i tehnološka alka nisu stran prizor na konferenciji.

Uz sve navedeno, zabavnog sadržaja neće nedostajati jer vas očekuje i room escape, turnir u streljaštvu te nagradna igra u kojoj, između ostalog, možete osvojiti gaming monitor i mobitel.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu jer vam je ovo odlična prilika da se upoznate s mogućnostima koje vam se kasnije nude u IT-ju, a to vam možda pomogne oko donošenja odluke u kojem smjeru krenuti iza srednje škole.

Više detalja možete naći na Facebook i Instagram profilu DUMP Daysa.