×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/tremahr/public_html/images/eTwinning/dan

×

Napomena

JW_PLG_SIG_NOTICE_03 images//eTwinning/dan

Na Dan Europe, 9. svibnja, organizirali smo naš prvi eTwinning dan. Za organizaciju svečanosti zaslužni su djelatnici i učenici III. gimnazije, Split koji su se jako dobro snašli u ulozi voditelja i izlagača.

 

Ravnateljica III. gimnazije, Split, se na početku obratila brojnim nastavnicima osnovnih i srednjih škola naše županije. Tom prilikom je u svojoj pozdravnoj riječi profesorica Deana Bokšić istakla da je priznanje, oznaka eTwinning škole, veliko postignuće, ali i obaveza za sve eTwinning timove te motivirajući primjer svim školama u eTwinning zajednici.

 

Učenici Leo Radalj i Ivan Žilić su sve prisutne zabavili, ali i dodatno educirali o Europi i Europskoj uniji pitanjima u mrežnom kvizu Let’s explore Europe. Nakon vesele i natjecateljske atmosfere uslijedilo je predstavljanje sudionika najzanimljivijih eTwinning projekata u kojem su učenici pobliže objasnili razne aktivnosti zahvaljujući kojima su projekti u našoj školi realizirani.

 

Svečanost je završena predavanjem profesorice Julijane Novaković, eTwinning ambasadorice, koja je sve nazočne podrobnije uputila u način rada i pristup eTwinning projektima kao i u aktivnosti Agencije za mobilnost i programe EU-a. Predavanje je završila otvorenim pozivom na suradnju i zajedničku organizaciju eTwinning dana u školskim godinama koje su pred nama.

 

{gallery}/eTwinning/dan{/gallery}